Etusivu  Palvelut Ryhimille

VM Karting Centerissä järjestyy alan parhaat ajotapahtumat kaiken kokoisille ryhmille

Monipuoliset palvelut yrityksille ja ryhmille

Oli kyseessä asiakkaiden viihdyttäminen, henkilökunnan virkistys-/tykypäivä, polttarit, synttärit, tai mikä tahansa muu ryhmätapahtuma, meillä kaikki on mahdollista.

Grand Prix kisapaketit

Meiltä löydät valmiit kisapaketit kaiken kokoisille ryhmille, oli kyseessä sitten pienempi kaveriporukka tai isompi yritystapahtuma. Rata varataan ryhmällenne yksityiskäyttöön, joten pääsette taistelemaan radan kuninkuudesta vain oman porukan kesken!

MINI GP


1H Grand Prix


1,5H Grand Prix


2H Grand Prix


2,5H Grand Prix


3H Grand Prix


4H Grand Prix

Tapahtumatarjoilu

Yhdistä kokoustaminen ja lounas tai löylyt ja illallinen osaksi ohjelmaa. Ravintolamme kattaa kaksi laajaa kerrosta ja keittiö tarjoilee herkulliset kattaukset jopa 60-hengen tapahtumiin. Saunoille saatte halutessanne tilattua myös pienempiä purtavia.

Saunatilat

Tiloistamme löytyy kaksi viihtyisää edustussaunaa joissa voi päästellä jälkihöyryjä tiukan kisaamisen jälkeen. Isommasta panorama-saunasta avautuu näkymä radalle ja molemmat saunatilat yhdistyvät kätevästi myös yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Saunoista löytyy myös kylmäkaapit virvokkeineen ja juomista veloitetaan vain kulutuksen mukaan. Talon puolesta löytyy myös pyyhkeet, pesuaineet ja pefletit.

Kokoustilat

Työn ja huvin yhdistäminen on nykypäivää. Tarjoamme yrityksesi käyttöön toimivan ja tehokkaan neuvottelutilan josta löytyy kaikki tarvittavat av-laitteet. Kokoustilaan mahtuu ison kokouspöydän äärelle jopa 14 henkeä ja isommille ryhmille löytyy tarvittaessa myös lisätiloja.