Etusivu  Ota yhteyttä

Kiireisinä päivinä kaikkiin puheluihin ei vastata. Katso usein kysytyt kysymykset ennen soittoa, sillä saatat löytää vastauksen sieltä.

Usein kysyttyä

Mitä eroa on yleisajoilla ja yksityistilaisuuksilla?

Yleisajoit ovat kaikille avoimia lähtöjä (8min), joihin voi varata yksittäisiä ajopaikkoja ja tulla muiden mukana ajamaan. Yksityistilaisuus sen sijaan tarkoittaa sitä, että rata/tilat varataan kokonaan omalle porukalle käyttöön.

Kuinka paljon etukäteen voi aikoja varata?

Yleisajoja (8min) voi varata kolmen päivän sisään ajankohdasta niille vuoroille, jotka eivät ole yksityistilaisuuksille jo varattuna. Yksityistilaisuuksia voi puolestaan varata jo hyvissä ajoin ennen tulevaa tapahtumaa. Käytännössä mitä aikaisemmin on liikkeellä, sen paremmin vapaita aikoja vielä löytyy. Ole yhteydessä myyntiimme, mikäli olet tilaisuuden varaamisesta kiinnostunut.

Haluan maksaa liikuntaseteleillä. Miten saan ajan varattua?

Liikuntaseteleillä on mahdollista maksaa vain paikan päällä, joten online-varauspalvelumme kautta ei ajan varaus liikuntaedulla ole mahdollista.
HUOM! Otamme paikkavarauksia puhelimitse vastaan vain samalle päivälle.
Voit soittaa meille ennen tuloa 09-8946100 tai voit tulla ilman varausta jonotusperiaatteella ajamaan. Tarkista aina kalenteri ennen tuloa, mikäli olet ilman varausta tulossa ajamaan.

Mitä varusteita ajamiseen tarvitaan?

Ajamaan meneminen on nykyään entistä helpompaa ja sujuvampaa, sillä ajohaalaria ei ajamiseen enää vaadita. Moderneista sähköautoistamme ei rasvoja tai öljyjä pääse valumaan ja sotkemaan kuljettajaa. Meiltä saa jokainen pakolliset varusteet, kuten kypärän ja kypärähupun ajon ajaksi käyttöön. Suosittelemme ajamiseen pitkähihaista ja rentoa vapaa ajan vaatetusta. Myös ajohanskoja ja -kenkiä saa halutessaan tiskiltä vuokrattua.

Voiko aikuinen ajaa lapsen kanssa samaan aikaan?

Isoja ja pieniä autoja ei turvallisuussyistä ajateta radalla samaan aikaan. Minimipituus lasten autoihin on 125cm ja isoilla autoilla pääsee ajamaan kun mittaa on vähintään 145cm. Lapsille järjestämme omat ajovuorot .

Onko autoissa maksimi pituus/painorajaa?

Mitään virallisia ylärajoja pituuden tai painon suhteen ei olla asetettu, sillä autot kestävät kyllä painoa. Istuimien kokoa säädetään lisäpenkkien avulla. Näin ollen penkki ilman lisäistuinta on myös melko tilava (XXL). Penkkiä ja polkimia saa lisäksi säädettyä myös pituussuunnassa. Kuljettajan suositeltava maksimipituus n. 200cm ja maksimipaino n. 130kg.