Etusivu  Palvelut Lapsille

VMKC:ssä myös lapset pääsevät tutustumaan moottoriurheilun saloihin!

Pienillä autoilla omat erilliset ajovuorot

Pieniä ja isoja autoja ei turvallisuussyistä ikinä päästetä samaan aikaan radalle, vaan lasten autoilla (125cm+) järjestetään omat erilliset ajovuorot. Isommat juniorit (145cm+) pääsevät jo ajamaan isoilla autoilla aikuisten seassa. Ajovuorot ovat varattavissa varausjärjestelmämme kautta.

Lasten synttärit

Järjestä lapsellesi ikimuistoiset synttärit jotka pysyvät kaveripiirin puheenaiheena vielä pitkään synttäreiden jälkeen! Synttäripakettiin sisältyy sekä ajaminen että ruokatarjoilu ja synttäreiden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia, osallistujamäärästä riippuen. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa lapsellesi vuoden erikoisimmat synttärit!

Lasten ajokoulut

Onko juniorisi suurin haave olla seuraava formulatähti? Ajokouluja järjestetään pitkin vuotta, perinteisesti koululomien aikana. Leirit ovat kolmen päivän pituisia ja tarjoavat junioreille oivan tilaisuuden päästä oppimaan kartingin perustaidot ja käytännön oppeja, sekä pitämään hauskaa muiden saman ikäisten vauhtihirmujen kanssa! Ajokoulun vetäjinä toimii meidän oma ammattimainen henkilökunta josta löytyy vuosien edestä moottoriurheilutaustaa.