March 28, 2024

Harrastesarja

Talvisarja 2023/2024

Oletko haaveillut moottoriurheilusta harrastuksena, mutta et tiedä mistä aloittaa? VMKC:ssä kartingin harrastaminen on helpompaa kuin koskaan osallistumalla meidän viikottaiseen harrastesarjaan! Sarja soveltuu kaiken tasoisille kuljettajille ja ajatus onkin, että kuljettajat kehittyvät ja nostavat tasoaan ajan myötä. Voit myös halutessasi osallistua ihan vaikka yksittäisiin kilpailuihin, osallistumatta itse sarjaan!

Kaudella 2023/24 järjestetään kaksi eri kilpaluokkaa, Pro ja Harraste.

Pro-luokka on kilpaluokka aktiiviharrastajille, joilla on (tai on ollut) karting kilpalisenssi tai jotka harrastavat kartingia vakituisesti. Harraste-luokka on puolestaan tarkoitettu kuskeille, jotka eivät aktiivisesti harrasta moottoriurheilua/kartingia ja sopii siten erinomaisesti myös aloitteleville kuskeille.

Pro-luokan osakilpailut ajetaan maanantaisin ja harrasteluokan kilpailut tiistai illoin. Kisoja ajetaan lähtökohtaisesti joka viikko läpi talven maaliskuun loppuun asti.

Kisaformaatti

Kilpailut ajetaan klo 20:00-21:00.
Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen aika-ajojen alkua.

  • • Q1 8min
  • • Q2 8min
  • • B-Fin 15krs
  • • A-Fin 15krs

Osallistumismaksu on ennakkovarauksella 40€/kuski tai ostettuna samana päivänä paikan päältä 45€/kuski.

Osta ajopaikat kilpailuihin ennakkoon täältä.

Mukaan mahtuu max.24 kuskia/kisa. Klo 18:00-20:00 voi tulla rataa harjoittelemaan ennen illan varsinaista kisaa, jos radalla ei ole erikseen varattuja yksityistilaisuuksia. Paikat lähtöihin kannattaa myös varata ennakkoon online-varausjärjestelmän kautta (varattavissa vasta kolme päivää etukäteen).

Kisakalenteri

Alla kilpailukalenteri syys-ja kevätkaudelle.
Päivämäärää klikkaamalla pääset varaamaan ajopaikan suoraan kyseisen päivän kilpailuun.

Pistelaskukaavio

Viikkokisojen sarjapisteet jaetaan maaliintulojärjestyksen mukaan. Loppupisteisiin lasketaan mukaan jokaisen kuljettajan 16 parasta kilpailua. Tämä tarkoittaa sitä että aivan kaikkiin kisoihin ei tarvitse osallistua taistellakseen pisteissä tasapuolisesti muita vastaan.

Bonuspisteet

Kilpailun nopeimmasta kierroksesta on myös palkintona 3 bonuspistettä!

Aukioloajat
17.6 – 1.8 SULJETTU REMONTIN VUOKSI
Yhteystiedot
Google Maps